6640 Csongrád, Ipari Park utca 23.

GPS É 46.7271008 K 20.1298383

Tel: +3630 825 7338

HEX-TECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Rólunk

Társaságunk a HEX-TECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. eredetileg azon céllal alakult, hogy az élelmiszer és állateledel gyártás, valamint feldolgozás – különösen az extrudálás – területén szerzett tapasztalatainkat hasznosítsuk leendő partnereink megelégedésére.
Tapasztalataink

A társaság tagjai és munkatársaink több évtizedes tapasztalatot szereztek az élelmiszer és állateledel gyártás különböző területein, úgymint a technológiai berendezések tervezése, fejlesztése, üzemeltetése, gyártástechnológia és annak fejlesztése. Cégalapítást követően hamarosan tevékenységünk kiegészült festék és műanyag-ipari, egyedi tároló, mérő és adagoló, valamint szállító rendszerek tervezésével, gyártásával és telepítésével is.

Céljaink

hazai és külföldi beszállítóink segítségével az élelmiszeripari, takarmányipari és más ipari berendezések minél teljesebb skáláját tudjuk kínálni a feldolgozó cégeknek

növeljük termékválasztékunkat, és fejlesszük berendezéseinket, hogy együttműködve partnereinkkel továbbra is sikeres résztvevői lehessünk ezen területeknek.

Két – összesen kb. 1200 m2 hasznos területű – korszerű, híddaruval rendelkező gyártó és összeszerelő csarnokunkban

végezzük a gépek és gépsorok gyártását.

1
négyzetméter

A jelen

Saját tervezésű és gyártású berendezéseink, gyártó vonalaink már több helyen működnek – belföldön és külföldön egyaránt - partnereink megelégedésére, amely köszönhető szakmai tapasztalatainknak, felhasználó központú tervezési elveinknek és kedvező árainknak. A vállalkozás székhelye és telephelyei a Csongrádi Környezetvédelmi Ipari Parkban – a volt honvédségi laktanya területén - vannak.

Készítette: Jónás Attila